Referencer

Vil benytte lejligheden til at sige dig tak for en fantastisk workshop som du holdt for mit Customer Marketing Team. Du gav os nogle gode værktøjer til at håndtere stress- og du fik med din dejlige personlighed og humor åbnet op for nogle af de tabuer der findes på dette område.
Håber meget at andre af mine kollegaer i Mars Nordic får glæde af dine foredrag.

Laila Toft har hjulpet os med at få sat en dagsorden omkring stress samt formidle en værktøjskasse og en stresspolitik.

Ledelsesgruppen var forsigtige i forhold til at starte dialogen og bekymrede for om stress ville eskalere internt.

Resultatet har været meget positivt, da det nu er forankret i organisationen, at vi alle har et ansvar som ansat, kollega og ledelse. Og det er vigtigt, at reflektere over, tale om og håndtere ubalance.

I forbindelse med en stress-relateret sygemelding har Laila ydet værdifuld coaching, der har bidraget til at få medarbejderen tilbage i arbejde.

Laila har samtidig givet medarbejderen en række mentale værktøjer og har udarbejdet en fastholdelsesplan, der skal mindske risikoen for at stressen skal gentage sig.

Laila har igennem hele forløbet været meget professionel, fleksibel og behagelig at samarbejde med.

Laila har været en virkelig god coach i forbindelse med en periode med nedsat arbejdstid grundet stress.

Laila har præsenteret mig for en masse fine konkrete værktøjer, der har hjulpet mig til at håndtere stress. Specielt var det at kunne sige ”Pyt” en game-changer for mig.

Rækken af værktøjer jeg nu har bevæbnet mig med, mindsker risikoen for at stressen skal gentage sig, når jeg nu er tilbage på fuld tid.

Laila har igennem hele forløbet været meget professionel, positiv, fleksibel, venlig, og også morsom at arbejde med.

Jeg har ikke fantasi til at forstille mig, at noget menneske ikke vil kunne blive hjulpet af Laila. Laila har hermed min varmeste anbefaling.

Henrik Raun Validation Specialist Brenntag Biosector A/S

Efter en lang periode med sygdom, kvalme og ondt i maven, blev jeg anbefalet at tage kontakt til Laila. Det er til dato det bedste jeg har gjort for mig – og min familie!

Laila er god at snakke med. Hun skaber tryghed i en svær og sårbar situation og jeg elsker at hun ikke er bange for at kalde en skovl for en skovl.

Jeg havde håbet på at Laila kunne \”fikse\” mig sammen til et helt menneske igen, mens jeg sad dér i hendes lænestol og drak en kop te. Da vi mødtes 3. gang, gik det op for mig at jeg sådan set havde den største rolle i min egen helbredelse og at jeg skulle se at få fingeren ud, hvis det her skulle virke.

Jeg var desværre lidt låst af min egen usikkerhed og Lailas redskaber lå udenfor min comfort-zone. Jeg må indrømme, at jeg havde det ret stramt ved både små gåture, at give mig selv komplimenter, at være proaktiv i mit eget liv og især at bruge mindfulness som redskab…

Men men men, jeg må æde mine egne ord og sige at mindfulness virker! sammen med alle de andre redskaber Laila har i sit kyndige arsenal.

Jeg er tilbage på mit job, familien er blevet mere hel og jeg er (næsten) mig selv igen.

Jeg ville ikke et øjeblik tøve med at anbefale en anden at tage kontakt til Laila, for hun har givet mig muligheden for og redskaberne til at komme tilbage til livet, til mit arbejde og til min familie.

Ps. Jeg bruger stadig mindfulness, når tingene går stærkt og kroppen har brug for at få en lille, hurtig og fokuseret pause.

“Allerede ved første telefoniske samtale, føler man sig i kyndige hænder. Her er et menneske, som virkelig ønsker at hjælpe.

Den første gang jeg mødte Laila – efter et par telefonsamtaler og et kig på hendes hjemmeside – blev jeg modtaget med sådan varme og respekt, at jeg spontant gav hende et kram.

Jeg kan kun anbefale Laila, som det kompetente, positive og energifyldte og menneske, hun er.

Laila hjalp mig, så jeg kunne give mig selv lov til at tage stikket ud og holde den nødvendige pause, der skulle til, for at få stressen helt ud af kroppen. Laila stillede mig nogle tankevækkende spørgsmål under vores samtaler.

Hun gav mig nogle gode redskaber og små opgaver, som fik mig på rette spor, hvor jeg fandt min gode nattesøvn, genfandt lysten til motion og fik mig til at føle, at jeg ’er god nok’.

Jeg har nu fået mit gå-på-mod tilbage og troen på mig selv, så jeg er klar til at prøve lykken igen ude i erhvervslivet.”

Lige efter påske kunne jeg ikke komme ud af sengen. Jeg havde været klar over, at den havde været gal længe. Hovedpine, glemsomhed, manglende søvn var bare nogle af de stress-signaler, jeg havde haft gennem længere tid. Og jeg havde forsøgt at gøre noget ved det!

Hos Laila mødte jeg et varmt, empatisk menneske, det var nøjagtigt, det jeg havde brug for. Ærlig, kærlig og klar til at stille de helt centrale spørgsmål, der gør, at man går lidt forandret fra hende efter hver session.

Efter et stress-forløb hos Laila er jeg helt klar over, hvordan jeg fik stress og hvorfor, og er derfor klædt på til at opfange signaler og agere på de små men tydelige stress-signaler.

Er jeg så glad for at have fået stress?? – ja det er jeg, fordi jeg gennem den helt rigtige hjælp og vejledning har fundet bedre ind til mig selv. Laila har givet mig den rigtige hjælp, der gør, at jeg arbejder på de underliggende årsager til min stress, som jeg aldrig før har haft mod og overskud til.

At lave en stress strategi og indføre workshops om stress kan i første omgang være en svær beslutning. Der er mange overvejelser i forbindelse med beslutningen, men det var en fantastisk oplevelse at have den første workshop med alle vores ledere.

Der var stor opbakning og nysgerrighed omkring emnet, da vi først kom i gang. Laila havde en utrolig god indgangsvinkel til emnet, så vi alle kunne relatere til det. Næste skridt er workshops og dialog med vores medarbejdere.

Jeg kan kun anbefale at tage emnet stress op, få lavet en strategi, fjerne tabuet og gøre det til en del af et sundt arbejdsmiljø.

Jeg har arbejdet sammen med Laila Toft i forskellige sammenhænge. Laila Toft har en ekstrem god evne til at skabe en god relation til og med borgerne. Hun formår på bedste vis, at skabe indsigt og forståelse hos selv de svageste borgere, om at der er muligheder for dem på arbejdsmarkedet.

Laila Toft, har stor fokus på at borgerne fastholder tilknytningen til arbejdsmarkedet og skaber den naturlige balance mellem sygdom og arbejde på fornemmeste vis.

Da en af mine medarbejdere udviste tegn på stress, blev vi enige om, at se om ikke Laila kunne hjælpe, således at en sygemelding kunne undgås.

Det var meget vigtigt for min medarbejder ikke at nå dertil, hvor en sygemelding var nødvendigt, da dette ville være skamfuldt for hende.

Vi gjorde det – næsten – min medarbejder kom i gang med sit forløb, men da der blev ’prikket hul på bylden’ blev en kort sygemelding alligevel nødvendig.

Laila hjalp med at forløbet blev kort og effektivt, og min medarbejder kom sig hurtigt og ved hjælp af et roligt tilbagevendelsesprogram lykkedes det min medarbejder at komme tilbage på job i fin stil.

For både mig og min medarbejder var det vigtigt at sætte ind  inden ’det gik helt galt’, og jeg synes vi er kommet i mål med dette.

Vi har sparet en langtidssygemelding og smertefuldt forløb, hvilket har været gavnligt for alle parter.

Laila har været en super sparringspartner og meget stor hjælp for både min medarbejder og mig, som chef til en stressramt.

De varmeste anbefalinger gives herfra.

Jeg har brugt Laila ved flere lejligheder, både som underviser, mentor og coach. Jeg har altid oplevet en meget energisk og engageret Laila, som inderligt ønsker at rykke andre mennesker. Hun er ærlig og ligetil og det gør et samarbejde så meget lettere.

Jeg har brugt Laila til at hjælpe en af mine virkeligt gode medarbejdere tilbage efter hun blev ramt af stress. Et forløb jeg var utroligt tilfreds med, og som hjalp min skønne medarbejder hurtigt tilbage på fode igen – til glæde for hende selv, hendes familie og hendes job.

Laila gennemførte forløbet som et samarbejde mellem alle interessenter, og jeg oplever denne involvering var medvirkende årsag til det succesfulde forløb.

Kære Laila

Jeg vil blot fortælle dig hvilken forskel du gjorde for mig – på trods af at jeg ” KUN ” nåede at møde dig 3 gange i sundhedscenteret i Rødovre. Du var et fantastisk frisk pust og på en kærlig påmindelse til mig selv om hvordan jeg ønsker at leve mit liv.

Mange af de ting vi talte om på de 3 dage, positiv tænkning, nye overbevisninger, drømmetavle, taknemmelighedsdagbog var alle ting, jeg for år tilbage snusede til og allerede den gang fandt virksomt.

Så tak fordi du i en uoverskuelig hverdag og livssituation hjalp mig i den retning jeg synes livet skal leves.

Jeg er fortsat med de fleste ting, og på dage der er lidt tunge, forsøger jeg at huske mig selv på det som virker.

Der hænger nye kærlige overbevisninger rundt omkring i hjemmet til mig selv som hjælper mig med at huske hvad vej jeg vil gå.

Jeg har fået nyt job og i en stilling jeg altid har ønsket mig at afprøve, og det er fantastisk.

En kæmpe hilsen fra Juhlie

Kære Laila 🌸🌼

Tusind tak for rigtig dejlig samtale. Du er super professionel og et yderst fint menneske. Jeg kan rigtig godt lide dig. Du oser af optimisme og dine ideer giver mig lidt håb og mod på, at min liv nok skal blive godt igen på et niveau jeg kan magte.

Jeg gør hvad jeg kan ….og er dybt taknemlig for den hjælp jeg får🌼

Jeg håber du får en skøn ferie og får ladt op godt og grundigt 🤗 må vejret være med dig og din familie 🌸 tusind tak Knus og kram Fra Hanne ❤️

Efter at have kæmpet med overbelastning og stress i omkring 5 år samt utallige besøg hos psykologer, var jeg tæt på at miste modet mht. nogensinde at få et velfungerende liv. Heldigvis kom jeg i et stressbehandlingsforløb hos Laila Toft og allerede efter den første samtale kunne jeg mærke, at det var den helt rigtige behandlingsmetode for mig. Jeg fik konkrete værktøjer til, hvordan jeg skulle få ro og stuktur på min hverdag og det virker bare meget bedre end samtaler, hvor man ikke får at vide, hvordan man fører teorien ud i praksis. Jeg har det meget bedre og tror igen på at det gode liv findes. Tusind tak til Laila.  

Jeg kan stadig ikke takke dig nok, jeg har det bare super godt og jeg bruger de redskaber jeg fik af dig.

Min historie:
Jeg arbejder til dagligt med børn, et job hvor jeg til tider giver meget af mig selv, men får ikke så meget tilbage.
 
Jeg begyndte at mærke på mig selv at mit bæger var ved at være fyldt. Så jeg tog en beslutning om at kontakte Laila.
 
Jeg havde engang været til et foredrag om stress med Laila, synes at hun var fantastisk til at fortælle om hvordan hun kunne hjælpe folk og give dem redskaber til at bruge i hverdagen.
 
Som sagt kontaktede jeg Laila. Hun spurgte om vi lige først skulle snakke lidt om hvem jeg var og mine behov.
Det takkede jeg nej til, jeg ville i gang med forløbet. Jeg fik en tid hurtigt og kom ud til Laila i hendes hyggelige værelse med gode stole og levende lys .
 
Jeg følte mig rigtig godt tilpas. Laila spurgte indtil mig, hvorfor jeg havde brug for hjælp og hvad jeg gerne ville have ud af forløbet.
For mig var det meget vigtig at lærer at sætte ting i kasser parkere ting jeg ikke skal gå og bruge tid på, få styr på de ting som er inde for min kontrol. De ting jeg ikke har kontrol over skal lære ikke at brug tid på.
 
Jeg var ude hos Laila 4 gange i alt.
De 3 sidste gange fik jeg opgaver til mig selv, ting jeg skulle arbejde med. Opgaver jeg skulle gøre hverdag, jeg bruger stadig opgaverne og har så meget glæde af.
 
Min hverdag:

Jeg skulle lave mindfulness 10 15 minutter hverdag.
Skulle gå mig en lille tur på 10 15 minutter hverdag efter arbejde og få tømt mit hoved.
Når det blev sengetid så hed det ingen mobil eller tv 1 time før jeg skulle i seng. Det gør at jeg sover så godt om natten.
 
Har fået flere ark papir med en masse gode fif til hvordan man kan blive mere nysgerrig på sig selv, hvilke måde man skal handle på og få styr på hvilke ting som man selv kan have kontrol over og hvad der er ude ens kontrol. Lærer at sig pyt.
 
Jeg kan kun anbefale Laila.

Går du og synes dit liv til tider kan være lidt svært, så tøv ikke, jeg er så glad for at jeg tog kontakt til Laila inden det blev værre.
Jeg vil til hver en tid kontakte Laila hvis jeg synes at jeg kan mærke at jeg er på vej ind i hamsterhjulet og den forkerte retning.
 
Tusind tak for et fantastisk forløb.
 
De kærligste hilsner
Heidi Lassen