Laila

Uddannelser

 • Kognitiv adfærdsterapi og metoder – Wattar Gruppen
 • Skyggevejleder – Psykolog Mette Holm
 • Narrativ samtalepraksis – DISPUK
 • Neokognitiv stresscoach – Neokognitiv Institut
 • Stresscoach – Bjarne Toftegård
 • Lifecoach – Sofia Manning
 • Den motiverende samtale –-Gregers Rosdahl
 • Kostvejleder med speciale i vægttab – At Work

Kurser

 • Kognitiv adfærdsterapi og metoder –seminarer.dk
 • Positiv psykologi – KEA
 • ACT Acceptance and Commitment Therapy
 • Redskaber til håndtering af psykiske lidelser – PP Clinic
 • Angst & depression hos unge – seminarer.dk
Hvem er jeg - Bag facaden

Mælkebøttebarn & Mønstrebryder

Jeg er vokset op som mælkebøttebarn, korkprop og mønsterbryder – og har lært at takle stress, angst og depression gennem et liv fyldt med en masse udfordringer. Som barn var jeg reelt uden forældre og med følelsen af at være helt alene i verden. Overladt til mig selv.

Det har derfor altid været en drøm for mig at leve af at hjælpe andre mennesker på vej. Fordi jeg i praksis ved nøjagtig, hvordan det gøres. Fordi det er min passion at vise andre vejen til livsglæde.

Jeg møder dig derfor først og fremmest som menneske. I mødet med dig ved jeg, hvad der har betydning for din livsbalance, fordi jeg selv har gået vejen og mærket alle tænkelige situationer på egen krop. Livet har givet mig et væld af forskellige livsmestrings-redskaber. Derfor kan jeg hurtigt afkode, hvad du har brug for. Jeg møder dig lige der, hvor du er – og lytter til det, du har på hjerte. Uden fordømmelse, med ren forståelse og empati.

Voksede op som mælkebøttebarn uden mor eller far. Hos min mormor og morfar. Placeret. Så min mor hver anden uge i 11 år. Min far har jeg aldrig mødt. Min mor kom med slik, det er min  erindring om min mor. Gennem barndommen var meget overladt til mig selv. Ingen viste mig interesse – og jeg lærte at være alene. Foretrak at være alene. Det at være alene har jeg taget med mig ind i mit voksenliv, det er en del af min livsbalance. Når jeg er alene kan jeg lade mine batterier op. Sådan var det ikke som barn. Der var jeg bare alene. Ikke ensom, men alene. Alene blev trygt og velkendt. Skabte min egen lille verden alene. Solo.

Mælkebøttebarnet lærte tingene på den hårde måde og udviklede et teenageliv, der var voldsomt og vildt. Flygtede ind i stimulanser og væk fra mig selv. Jeg havde svært ved at være social, at være sammen med andre. Havde aldrig lært det, kunne ikke finde ud af det. Når jeg brugte stimulanser kunne jeg være en del af verden sammen med andre. Udviklede derfor misbrug og spiseforstyrrelser som teenager. Det var en meget barsk periode af mit liv. Som voksen står det mig klart, at det var min livs- og overlevelsesstrategi. Jeg kendte ikke til andre løsninger.

Fra 14 års alderen fordybede jeg mig derfor i personlig udvikling for at lære mig selv og livet at kende. Fra jeg var 16 år har jeg klaret mig selv og været meget løsningsfokuseret i forhold til det at leve livet. Mødte siden da mennesker, der så noget i mig, troede på mig. Det blev mit U-turn. Det at blive set. At blive elsket. De mennesker har jeg stadig tæt kontakt til i dag, de betyder alverden for mig, de blev jo mit vendepunkt. Derfor tager jeg også mit virke som coach meget alvorligt, fordi jeg ved at vores møde, vores samarbejde, bliver en påvirkning i dit liv. Jeg tager rollen som coach og terapeut dybt seriøst, fordi jeg selv har prøvet, hvad mødet med andre kan gøre af forskel. Det at vi bliver set af andre, mødt af andre. Lyttet til.

Jeg blev som voksen fitness-underviser og specialiserede mig i motion og kost. Uddannede mig til coach og terapeut. Det gav så god mening for mig. Kost og motion-delen bruger jeg også i mit professionelle virke som coach. Som underviser/ coach jeg fandt mit sande flow – det at hjælpe andre. Her følte jeg mig hjemme. Fra da blev det til min livsvej, det at hjælpe andre mennesker med at få opfyldt deres drømme, nå deres mål. Jeg har altid undervist og været dygtig til at vise andre mennesker vejen.  Det har derfor altid været klart for mig, været en passion, det her med at hjælpe andre mennesker. Det giver mening at hjælpe andre med deres smerte, fordi jeg selv ved, hvor ondt livet kan gøre. Fordi jeg selv har gået vejen som praktiker ud af smerten. Min passion er derfor at gøre en markant forskel for andre. At bruge min viden, at bruge min livserfaring til noget virkelig meningsfyldt, der giver andre viden, indsigt og mod til at komme videre.

Som voksen skulle jeg lære at indgå i relationer, finde kærlighed, nærhed. Det faldet mig meget svært. Først senere i livet har jeg lært at stole på kærligheden og nærheden til et andet menneske. Det liv, jeg lever i dag er fyldt med taknemmelighed og læring. Taknemmelighed er centralt i mine forløb. Naturligvis har jeg taget taknemmeligheden med mig ind i min faglighed – og det gør mig til en unik stresscoach, der kan motivere, forstå og rykke mine kunder i den situation, de er i.

Jeg har altid udmærket mig ved at udvikle og leve efter et meget positivt livssyn – og på den måde har jeg lært at forebygge stress, angst og depression. Via mit livssyn, mine tanker og overbevisninger. Faktum er, at når vi lærer os selv at kende, så kan vi ændre vores liv i den retning, vi ønsker det. Vi kan bryde med den adfærd, andre ønsker, vi skal leve efter – og begynde at leve efter vores egne tanker, overbevisninger og drømme. Det handler om at finde ind til vores flow, finde noget, vi er dygtige til, noget der kan give os glæde. Mening i livet.

Jeg har været på vagt overfor mennesker i mange år af mit liv, derfor kan jeg hurtigt aflæse dig og dit kropssprog – og derved hjælpe dig. Livet igennem skabes vi jo som mennesker, jeg er derfor qua min opvækst blevet særdeles god til at aflæse alle andre mennesker. Under min opvækst handlede denne aflæsning om tryghed og kontrol, i dag handler det om at skabe et rum for mine klienter. Her kan jeg hurtigt fornemme netop din udfordring og spore mig ind på, hvad der virker for dig. Så starter vi en spændende rejse sammen. Mod dine mål.