Individuelt forløb mod mental sundhed

Gennem et individuelt forløb vil vi sammen arbejde målrettet hen i mod at komme din nuværende stress til livs, samtidig med at vi vil forebygge eventuel fremtidig stress.

Du kommer gennem et program, hvor du løbende vil blive givet de teknikker og værktøjer der kræves for at takle stress.

De teknikker og værktøjer du bliver givet, vil rette sig mod årsagen til din stress, frem for dine symptomer på stress, dette skyldes, at årsagen typisk er roden til din tilstand.

Stresscoaching kan benyttes af dig som ønsker, at forebygge stress og af dig som allerede er ramt af stress.

Stresscoaching er derfor en vejledning og en hjælp, som kan benyttes af alle, ligegyldigt hvilken grad af stress man har.

Det er dog bedst at begynde på et forløb så tidligt som muligt, inden stressen udvikler sig til et alvorligt stadie.

Hvad kan du forvente efter et forløb

Efter et forløb kan du bruge naturen som en mental pause, du er blevet bedre til at spotte dine stresssignaler og du kender nu din stress. Du er blevet bedre til at mærke dine stresssignaler i tide og det medføre, at du hurtigere kan forebygge stress en anden gang. Du er blevet introduceret til mindfulness om et redskab til en mental pause og du kan nu bedre være til stede i nuet.

Du har fået strategier til en bedre nattesøvn som gør, at du har mere energi og overskud i hverdagen samtidig har du fået en positiv opmærksomhed ved blandt andet en taknemmelighedsdagbog.

Du kan nu arbejde med et livshjul, så du bedre kan skabe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du vil efter et forløb være bedre til at forholde dig til egenomsorg og vigtigheden af at vælge dig selv. Du har fået opmærksomheden på, hvad er vigtigt for dig og hvad er dine værdier og personlige rettigheder.

Du vil arbejde med positive overbevisninger og hvordan tanker kan skabe dit livsperspektiv. Du vil få kendskab til hvordan kost og motion kan skabe mere overskud og energi i din hverdagen.

Efter et forløb vil du være bedre til at sige PYT samt nedsætte hvor meget tid du bruger på at bekymre dig, specielt om alt det du ikke kan gøre noget ved. Det er med til at skabe en mental balance så du ikke overtænker og bekymre dig for meget. Du vil nu kunne prioritere din tid og være opmærksom på at du er den vigtigste person i dit liv.

Du vil efter et forløb være mere nysgerrig på forandring og du vil blive mere tryg i at være i udviklingszone. Alt i alt vil du blive meget bedre til at leve et liv uden stress ved at tage de rigtige valg for dig.