Stressscoach

Stresscoach med fokus på målet

Gennem stresscoaching vil vi sammen arbejde målrettet hen i mod at komme din nuværende stress til livs, samtidig med at vi vil forebygge eventuel fremtidig stress.

Du kommer gennem et program, hvor du løbende vil blive givet de teknikker og værktøjer der kræves for at takle stress.

De teknikker og værktøjer du bliver givet, vil rette sig mod årsagen til din stress, frem for dine symptomer på stress, dette skyldes, at årsagen typisk er roden til din tilstand.

Stresscoaching kan benyttes af dig som ønsker, at forebygge stress og af dig som allerede er ramt af stress.

Stresscoaching er derfor en vejledning og en hjælp, som kan benyttes af alle, ligegyldigt hvilken grad af stress man har.

Det er dog bedst at begynde på et forløb så tidligt som muligt, inden stressen udvikler sig til et alvorligt stadie.

Tillid til din stresscoach

Det er vigtigt, at du vælger en stresscoach som du har tillid til. Dette skyldes at kommunikation og åbenhed er altafgørende i håndtering af stress og det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere med din stresscoach.

Ift. tillid er det i særdeleshed vigtigt, at den personlige kemi mellem din coach og dig, er tilstede. Men det er her også værd at nævne at tillid kan være baseret på andres erfaringer fra coaching, eller at tillid kan vise sig igennem en certificeret stresscoach.

Det er desuden vigtigt at understrege at stresscoaching ikke kan sammenlignes med almindelig coaching. Hvis du har brug for vejledning til specifikt at komme din stress til livs, kan almindelig coaching sandsynligvis gøre mere skade end gavn.

Det er desuden vigtigt at understrege at vi alle er forskellige, og derfor almindeligvis også reagerer forskelligt på de samme begivenheder, hvor nogle kan reagere kraftigt på noget, mens andre kan reagere mindre kraftigt på det samme.