Book en temadag med dit arbejde. 

Forebyg stress, og skab trivsel og arbejdsglæde.
 

Du bliver i dag hurtigt mentalt overbelastet, og glemmer at leve dit liv i nuet med nærvær og tilstedeværelse. Du lever i et samfund hvor mange lider af mentalt udbrændthed og kronisk træthed, fordi din mentale kapacitet hurtigt bliver overstimuleret. Hastigheden i vores samfund skaber mistrivsel og stress. Vi udvikler en tilstand af stress, og begynder at mistrives og vores liv hænger ikke sammen. 

15 års erfaring i at udvikle og undervise i stresshåndtering.

Vil du opnå et stressfrit arbejdsliv, så kan din arbejdsplads booke en temadag. Jeg kan tilbyde dig 15 års erfaring i at udvikle og undervise i stresshåndtering. Ingen har fortjent et liv med stress, og stress kan både forbygges og afhjælpes med de rigtige værktøjer. 

På kurset får du forskningsbaseret viden, konkrete værktøjer og metoder til, at finde den sunde balance, så du kan opnå et stressfrit liv. Du lærer stress at kende, så du kan forebygge, eller komme ud af stress. Du lære at leve et liv uden stress.

Samarbejde med Møllehøj Gårdbutik i Søsum. 

Temadagen foregår på Møllehøj Gårdbutik, som ligger midt i den skønne natur i Søsum. Jeg lærte stedet at kende fordi jeg mange gange har spist brunch der om søndagen. Helle er et unikum til at lave mad, og stedet oser af fred og ro. Jeg begyndt at tale med Helle som ejer gården med hendes mand, og vi blev enige om, at slå os sammen. Det perfekte sted at holde en temadag om, at leve et stressfrit liv.

Lokale råvarer bestemt ud fra sæson. 

Helle ser en stor værdi i, at servere mad fra lokale råvarer bestemt ud fra sæsonen, og giver dig smagsoplevelser i landlige omgivelser. I får lov til, at smage årstidernes lækre fristelser direkte fra jord til bord, og fra bonde til kunde. 

På temadagen arbejder du med:

  • Stresssymptomer: Lære at forstå stress.

  • Mental energijustering: Hvad giver og dræner dig for energi.

  • Hvordan skaber du balance, med konkrete værktøjer.

  • Mindfulness: En måde at skabe ro og balance.

  Din virksomheds udbytte:

  • Et stressfrit arbejdsmiljø.

  • Forebyg en sygemelding med stress.

  • En medarbejder der kan håndtere stress.

  • Tryggere og gladere medarbejder. 

Temadagen foregår på Møllehøj Gårdbutik, Brunhøjvej 6, Søsum. 3670 Veksø.

 Møllehøj er indbegrebet af ro, velvære og selvforkælelse, og ligger direkte ud til den skønne og smukke natur.  

 Pris. inkl. forplejning, leje af lokale og materiale 3.500 kr. excl. moms pr. deltager. max. 12 deltagere.

Ring 22 55 81 70 eller send mig en mail på info@laila-toft.dk 

Middelaldrende kvinde med lyst pache hår iført blå skjorte
At lave en stress strategi og indføre workshops om stress kan i første omgang være en svær beslutning. Der er mange overvejelser i forbindelse med beslutningen, men det var en fantastisk oplevelse at have den første workshop med alle vores ledere. Der var stor opbakning og nysgerrighed omkring emnet, da vi først kom i gang. Laila havde en utrolig god indgangsvinkel til emnet, så vi alle kunne relatere til det. Næste skridt er workshops og dialog med vores medarbejdere. Jeg kan kun anbefale at tage emnet stress op, få lavet en strategi, fjerne tabuet og gøre det til en del af et sundt arbejdsmiljø.
Judith Passer
HR Manager Ikea
5/5