Vil du lige NU være bedre til, at sige PYT. Læs videre!

Sparegris på træbord

Vil du lære at sige PYT, så læs videre!

 

Mange mennesker fortæller mig, at de har svært ved at sige PYT. Men det er faktisk kun en tanke, som er skabt af erfaringer og som er blevet en overbevisning og et statement.  Men en tanke og en overbevisning kan ændres og jeg vil her give dig en metode, som kan være med til at gøre, du lige nu bliver bedre til at sige PYT.

 

Du bliver ikke god til at sige PYT fra den ene dag til den anden, det kræver øvelse og fastholdelse af din nye overbevisning og dit nye paradigme, som du NU skal til at arbejde med.

Det første handler om at skabe en ny tanke. og overbevisning. En tanke som skaber det du godt kunne tænke dig, nemlig at sige PYT. Så i stedet for at tænke: Jeg har svært ved at sige PYT, så skifter du den gamle tanke og overbevisning ud med følgende nye tanke og overbevisning.

 

Jeg er glad og taknemmelig NU hvor jeg siger PYT.

 

Det skriver du ned på en note og poster det rundt omkring i dit hjem. Jeg kan foreslå, på spejlet på dit badeværelse eller på dit køleskab eller andre steder hvor du ofte kigger. Hver gang du kigger på dit notat og din nye overbevisning, læser du det højt for dig selv, gerne flere gange.

 

I starten vil dit tidligere paradigme prøve at snyde dig og fortæller dig, at du jo godt er klar over hvor dårlig du er til at sige PYT. Men NU fastholder DU din nye overbevisning og det bliver du ved med. En dag sætter din nye overbevisning sig fast på den sammen måde, som da du skabte din tidligere overbevisning.

 

Du kan også indtale din nye overbevisning på en diktafon app på din telefon og høre den hver gang du køre bil, sådan har jeg mange gange øvet nye overbevisninger. Gør hvad der føles mest rigtigt for dig.

 

Samtidig er det også vigtigt, at du skrifter ordet ” svært ” ud med NYSGERRIG. I tanken svært er der ingen udvikling, tanken svært vil kun hæmme dig i at skabe en ny vane og en ny forandring. Derfor altid NYSGERRIG når du tænker svært. Jeg ved godt det ikke er nemt, men jeg er sikker på du godt kan.

 

Husk det er en øvelse og du har sat dig selv i en proces  og en personlig udvikling for at nå dit mål om, at være glad og taknemmelig NU hvor du siger PYT.

 

Når du nu fortæller dig selv din nye overbevisning: Jeg er glad og taknemmelig NU hvor jeg siger PYT, så prøv at sætte en følelse på. Hvordan føles det når du NU siger PYT?. Stop op og prøv en gang og mærke efter hvordan det føles. Prøv virkelig at mærke hvordan det føles NU hvor du siger PYT. Jeg er sikker på det føles rigtigt rart. Det er vigtigt både at skabe en ny tanke og en ny overbevisning, men også at få sat en følelses på for, at skabe forandring.

 

Så NU er du på rette vej til at skabe en ny overbevisning og et helt nyt paradigme. HUSK du er glad og taknemmelig lige NU hvor du siger PYT.

 

Held og lykke med det!