Har du været sygemeldt med stress eller kender du en som er sygemeldt med stress. Det hele starter ofte med følgende:

Kvinde hviler på bord med et stykke papir på hvert øjne, hvor der er tegnet åbne øjne

Måske har du været sygemeldt med stress eller måske kender du en som har prøvet, at være sygemeldt med stress. Det hele starter ofte med følgende:

Jeg begyndte at sove dårligt om natten, min hukommelse blev meget dårlig, jeg kunne ikke overskue noget og jeg mistet hurtigt overblikket. Jeg begyndte at få hjertebanken og uro i kroppen, jeg blev mere grådlabil og min lunte blev meget kort og jeg følte mig handlingslammet som om, jeg levede mit liv i et hamsterhjul og jeg på en eller anden måde havde mistet mig selv.

Sådan levede jeg mit liv i mange måneder måske flere år indtil jeg en dag begyndte, at få voldsomme angstanfald, tinnitus, synsforstyrrelser og jeg blev bange for at være alvorlig syg og gik derfor til lægen.

Lægen tog en masse blodprøver, EKG og jeg blev scannet. Nogle dage efter skulle jeg til lægen for, at få resultatet og jeg var så bange for, at jeg var alvorlig syg.

Lægen fortalte mig, at jeg ikke fejlede noget, men at jeg havde fået en belastningsreaktion også kaldt stress og jeg skulle gå hjem og slappe af og sygemelde mig.

  • Hvad da ikke mig!

Jeg tænkte: Det kan lægen da ikke mene, det kan jeg da ikke, bare ikke tage på arbejdet og bare ikke lave noget, det er ikke lige mig.

Sådan noget stress kommer da ikke til mig, mig som altid har været der for alle andre mennesker, mig som altid har kunne klare alt og andres udfordringer, mig som alle andre altid regner med, mig som altid tænker på alle andre før mig selv, mig som altid har været den stærke og støtten for alle andre.

  • STOP…………………. nu er det på tide at se lidt på dig selv!

Her starter en helt ny rejse i dit liv og den rejse kan jeg støtte dig i. Det bliver en spændende rejse og en rejse som ender et dejligt rart sted hvor du lære, at passe meget bedre på dig selv. Jeg lover ikke det bliver nemt, men det bliver en rejse du aldrig vil glemme.

Rejsen vil først handle om, at du får nogle basale værktøjer, så dine stresssymptomer hurtigt kan forsvinde, derefter vil vi arbejde med at bygge nogle nye mønstre og vaner ind i dit liv. Vi skal arbejde med nye støttende overbevisninger og værdier som kan få dig tilbage til dig selv.

Vi skal sammen se på hvad det er for nogle ubevidst valg du vælger og om det er nogle gode valg som giver dig fornyet energi eller om det er valg som gør dig træt og uoplagt, vi skal se op om dine valg handler om at tilfredsstille alle andre eller om du en gang i mellem vælger dig selv. Du vil lære at vælge dig selv uden at få dårlig samvittighed eller føle sig egoistisk.

Du vil lære at være nærværende og til stede i nuet og ikke bekymre dig så meget, specielt over de ting du ikke kan gøre noget ved og du vil lære at flytte din opmærksomhed over på alt det du gerne vil i stedet for alt det du ikke vil og du vil se en ny verden der åbner sig for dig.

Jeg kan give dig garanti for en fantastisk rejse ud af stress og hvor du finder tilbage til dig selv igen hvor du kommer til at leve det liv du ønsker at leve.

Jeg glæder mig og det håber jeg også du gør.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.